Νέα

23-25/092021: Κατά τη διάρκεια του 16ου Κογκρέσου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χειροπρακτών ο Δρ. Εφστάθιος Παπαδόπουλος τιμήθηκε με το υψηλότερο βαβείο αναγνώρισης ΠΟΧ για τις μακρόχρονες υπηρεσίες του στο επάγγελμα των Χειροπρακτών, πατήστε here

16/10/2014: Παγκόσμια Μέρα Σπονδυλικής Στήλης - Διαλέξεις στο Πανεπιστήμιο Κύπρουστην αίθουσα Αναστάσιος Λεβέντης από το Δρ. Ευστάθιο Παπαδόπουλο, τη Δρ. Μαγδαληνή Στεφάνου, τη Δρ. Νάταλη Παναγίδου και το Δρ. Στάυρο Ξενοφώντος. Φωτογραφία εδω.

22/10/2012: Παροχή Υπηρεσιών Υγείας από Χιεροπράκτες - Νέο Ευρωπαϊκό Πρότυπο. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

16/10/2012: Παγκόσμια Μέρα Σπονδυλικής Στήλης - Διαλέξεις στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

08/06/2008: Ο Δρ. Ευσταθιος Παπαδόπουλος εξελέγει Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χειροπρακτικής. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστετην εναρκτήριο του ομιλία εδώ.

01/05/2008: Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινιβουλίου Hans-Gert Pöttering χαιρέτησε και έθεσε υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κοινιβουλίου το Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χειροπρακτών. Για την ομιλία πατηστε εδώ.

16/10/2007: Καθιέρωση της 16ης Οκτωμβρίου ως της Παγκόσμιας Ημέρας Σπονδυλικής Στήλης από το Σύνδεσμο Χειρπρακτών Κύπρου.

16/10/2007: "Staighten Up Cyprus" Ένα παγκόσμιο τρίλεπτο πρόγραμμα ασκήσεων γυμναστικής για την ορθή στάση της σπονδυλικής στήλης, που έχει υιοθετηθεί από την οργάνωση "Bone and Joint Decade" και το Σύνδεσμο Χειροπρακτών Κύπρου.

27/6/2006: Στη Ετήσια Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χειροπρακτικής, που πραγματοποιήθηκε στ Τζοχανεσπουρκederation της Νότιας Αφρικής πραγματοποιήθηκε η εκλογή των μελών της νέασ Επιτροπής. Ο Σύνδεσμος μας είναι στην ευχαριστη θέση να ανακοινώση την εκλογή το Δρ. Ευστάθιου Π. Παπαδόπουλου στην θέση το 1ου Αντιπροέδρου της Επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χειροπρακτικής.

Η ΠαγκόσμιαΟμοσπονδία Χειροπρακτικής αντιπροσωπεύει 86 Εθνικούς Συνδέσμους Χειροπρακτων και αριθμεί περίπου 100.000 μέλη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκευτήτε την ιστοσελίδα τησ Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χειροπρακτικής www.wfc.org

12/5/06: Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας έχει δημοσιοποιήσει τις Οδηγείες για τη Βασική Εκπαίδευση και Ασφάλεια στην Χειροπρακτική.

Μηχανογραφική Καταφόρτωση (download): WHO guidelines on basic training and safety in chiropractic